[gtranslate]

Sahtivierre – 3L

$20.00

Raaka-aineet: Ohra- ja ruismallas, kataja ja vesi

Ominaispaino: 1.110 – 1.120

Käyttöohje

  1. Maksun jälkeen nouda sahtivierre Tampereelta.

  2. Sulata vierre huoneenlämmössä.

  3. Lisää herneen kokoinen pala tuorehiivaa.

  4. Anna käydä huoneenlämmössä noin 1,5 vuorokautta.

  5. Siirrä kylmään ja anna kypsyä kahden viikon ajan.

  6. Tämän jälkeen voit siirtää sahdin toisiin astioihin kypsymään tai tarjoilla tarjoiluastiasta.

Kippis!

6 varastossa

Kuvaus

Perinteisin menetelmin valmistettu sahtivierre, josta saat lisäämällä hiivan aikaan täyteläisen ja tuhdin sahdin. Vierre noudetaan pakastettuna.

Lisätietoja

Lisätiedot

Paino 3.2 kg (kilogramma)

Liittyvät tuotteet